20 30 32 80
Tømrer og Snedker Allan Kær
Tømrer og Snedker Allan Kær

Køkken og bad


Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in D:\wwwroot\extern\akts.dk\site_con.php on line 2

Køkkener er et af vores mange specialer. Fra små istandsættelser til udskiftning af hele køkkenet, samt ideer til ny pladsudnyttelse i køkkenet.

I ethvert hjem spiller køkkenet en vigtig rolle. Som mødested om morgenen før skole og arbejde, om aftenen til madlavning og aftenkaffe og i weekenderne, når timerne flyder sammen i afslapning og hyggeligt samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje.

Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler AKTS dit køkken 100% efter dine ønsker.

AKTS samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører. Der er utallige muligheder, når køkkenet skal udskiftes, men uanset hvilken stil du ønsker, sikrer vi hos AKTS, at det fremstår funktionelt og elegant.

Kontakt os med dine spørgsmål og ønsker. Sammen finder vi den optimale løsning.